УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок перша сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2019 року

Про перейменування                       

населеного пункту

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок вирішення питань адміністративно- територіального устрою Української PCP, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української PCP від 12.03.1981 №1654 - X (зі змінами), враховуючи рішення Новооріхівської сільської ради від 20.09.2019 р. «Про зміну назви населеного пункту», клопотання Новооріхівської сільської ради від 11.11.2019 р. № 356, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати рішення Новооріхівської сільської ради про перейменування населеного пункту Лубенського району Полтавської області із села Ромодан на село Левко-Ромодан.
  2. Звернутися з клопотанням до Полтавської обласної ради про перейменування населеного пункту Лубенського району Полтавської області із села Ромодан на село Левко-Ромодан.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань дотримання законності та правопорядку, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, зв’язків з громадськістю, антикорупційної політики.

Голова районної ради                                                                 Г.М. Угляниця