УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок перша сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2019 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2019 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2019 рік, затвердженої рішенням тридцять п’ятої сесії сьомого скликання від 24 грудня 2018 року:

у підпункті «Ключові заходи» пункту 5.4. «Соціальний захист населення» підрозділу 5. «Покращення якості життя населення» розділу ІІІ «Шляхи підвищення конкурентоспроможності району та досягнення збалансованого розвитку» абзац дванадцять викласти у новій редакції «забезпечення відшкодування витрат за надані пільги на медичне обслуговування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; на поховання учасників бойових дій та інвалідів війни; на встановлення телефонів інвалідам І і ІІ групи – управління соціального захисту населення райдержадміністрації – 173,6 тис. грн. – обласний бюджет – протягом року»;

викласти у новій редакції пункти вісімнадцять і «Всього» розділу «Соціальний захист» та пункт «Разом» додатку 5 «Очікуване ресурсне забезпечення заходів, реалізація яких передбачається у 2019 році» (додається).

  1. Районній державній адміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням цих змін.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю; соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                   Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки