УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок перша сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 19 грудня 2019 року

Про передачу у 2020 році бюджетних трансфертів

із бюджету об’єднаної територіальної громади

с.Засулля до районного бюджету Лубенського

району на заходи із соціального захисту населення

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 89, 93, 101 Бюджетного кодексу України, з метою підвищення соціального захисту населення, надання додаткових соціальних гарантій окремим категоріям громадян, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до районного бюджету в 2020 році міжбюджетні трансферти (іншу субвенцію місцевим бюджетам у сумі 87670 грн. на заходи із соціального захисту населення:

забезпечення виплати щомісячної компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2004 № 558 «Про затвердження порядку призначення і виплати грошової компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги» 56910 грн.;

оплату послуг за надані пільги з послуг зв’язку жителям об’єднаної територіальної громади 30760 грн.

2. Голові районної ради Угляниці Г.М. укласти договір про передачу бюджетних трансфертів у 2020 році між Лубенською районною радою та Засульською сільською радою Лубенського району.

  1. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                      Г.М.Угляниця