УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять сьома сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 травня 2019 року

Про надання дозволу на списання

автомобіля ВАЗ-21213  з балансу

відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту

Лубенської райдержадміністрації

         Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, затвердженого рішенням 15 сесії районної ради шостого скликання від 16.11.2012 року та, розглянувши подання райдержадміністрації, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1 Надати дозвіл на списання майна комунальної власності Лубенської районної ради, що перебуває на балансі відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лубенської райдержадміністрації, а саме:                                                                                                                                                        

автомобіля марки ВАЗ 21213, реєстраційний номер 02574 СН, 1995 року випуску, який знищено під час пожежі 29.01.2019 і подальшій експлуатації не підлягає.                                  

  1. Керівнику  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лубенської райдержадміністрації здійснити списання автомобіля згідно з Порядком прийняття, передачі та списання майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, затвердженого рішенням 15 сесії районної ради шостого скликання від 16.11.2012 року.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення; економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                    Г.М. Угляниця