УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять сьома сесія сьомого скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 23 травня 2019 року

Про затвердження звітів

про незалежну оцінку майна

Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Методики оцінки об’єктів оренди, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України № 629 від 10.08.1995 р. зі змінами та рішення районної ради від 07.11.2011 р. «Про порядок передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл району, Методику розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл району та пропорцій її розподілу, типові форми договорів оренди» зі змінами, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити звіт про оцінку майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району (замовник ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників Лубенського району «СУЛА»), відповідно до якого ринкова вартість частини нежитлового приміщення, загальною площею 6 м.кв., що знаходяться за адресою: пл. академіка Олексія Бекетова, 19, м. Лубни, Полтавська область складає 18117 грн. (вісімнадцять тисяч сто сімнадцять грн. 00 коп.) без ПДВ.
  2. Затвердити звіт про оцінку майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району (замовник ФОП Ляшко Н.П.), відповідно до якого ринкова вартість частини нежитлового приміщення, загальною площею 2 м.кв., що знаходяться за адресою: пл. академіка Олексія Бекетова , 19, м.Лубни, Полтавська область складає 7799 грн. (сім тисяч сімсот дев’яносто дев’ять грн. 00 коп.) без ПДВ.
  3. Голові районної ради Угляниці Г.М. забезпечити в установленому порядку передачу в оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району, з урахуванням звіту про оцінку майна.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                     Г.М.Угляниця