УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять перша сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                          від 20 вересня 2018 року

Про розгляд звернення

депутата обласної ради

Ляшка Р.В.

     Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення депутата обласної ради Ляшка Р.В., районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Заслухати звіт головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» про фінансову-господарську діяльність закладу, виконання головним лікарем завдань, покладених Статутом підприємства та контрактом.
  2. Доручити голові районної ради від імені засновника звернутися до Державної фінансової інспекції в Полтавській області щодо проведення ревізії фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства «Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  3. Доручити голові районної ради від імені засновника звернутися до правоохоронних органів з метою проведення перевірки фактів порушення вимог чинного законодавства України в діяльності комунального некомерційного   підприємства   «Лубенський   районний центр первинної

медико-санітарної допомоги», надання їм правової оцінки та притягнення винних осіб до відповідальності.      

  1. Доручити голові районної ради повідомити Національне агенство з питань запобігання корупції щодо можливих корупційних проявів в діях посадових осіб комунального некомерційного   підприємства   «Лубенський   районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань дотримання законності та правопорядку, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, зв’язків з громадськістю, антикорупційної політики; з питань економіки, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                      Г.М. Угляниця