УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Шістнадцята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 16 березня  2017 року

Про прийняття у 2017 році бюджетних

трансфертів із бюджету Засульської

сільської ради на утримання Лубенського

районного центру первинної медико -

санітарної допомоги

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 89, 93, 101, 103-4 Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення двадцять другої сесії Засульської сільської ради сьомого скликання від 20 лютого 2017 року «Про передачу в 2017 році бюджетних трансфертів Лубенському районному бюджету на утримання Лубенського районного центру ПМСД», з метою належного утримання Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до районного бюджету в 2017 році міжбюджетні трансферти у сумі 768292 грн. на утримання Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги:

медичної субвенції з державного бюджету - 631982 грн. ;

додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я - 136310 грн.

2. Голові районної ради Угляниці Г.М. укласти договір про передачу бюджетних трансфертів у 2017 році між Лубенською районною радою та Засульською сільською радою Лубенського району.

3. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                           Г.М.Угляниця