УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Десята сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                від 18 листопада 2016 року

Про внесення змін до рішення районної

ради від 16 липня 2004 року «Про

створення Лубенського районного

трудового архіву»

 

 

      Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 року № 440 та, з метою приведення у відповідність установчого документу Лубенського районного трудового архіву до вимог чинного законодавства України, районна рада

ВИРІШИЛА:

 1. Внести зміни до рішення чотирнадцятої сесії районної ради четвертого скликання від 16 липня 2004 року «Про створення Лубенського районного трудового архіву» та викласти додаток 1 до нього в новій редакції (додається).

    2. Визнати таким, що втратило чинність рішення шостої сесії районної ради сьомого скликання від 21 квітня 2016 року «Про внесення змін до Положення про Лубенський районний трудовий архів».

    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

 

 

Голова районної ради                                                                   Г.М.Угляниця

 

 переглянути додаток до рішення