УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Третя сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                   від 24 грудня 2015 року

Про внесення змін до рішення

районної ради від 25.12.2012 року

«Про створення Лубенського районного

науково – методичного центру»

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 56 Господарського кодексу України, статтей 14, 19 Закону Украни «Про освіту», статей 41, 42 Закону України «Про загальну середню освіту», статей 25, 26 Закону України «Про дошкільну освіту», враховуючи положення наказу Міністерства освіти і науки України від 08.12.2012 № 1119 «Про затвердження положення про районний (міський) методичний кабінет (центр)» та рішення районної ради від 25 грудня 2012 року «Про створення Лубенського районного науково – методичного центру», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до рішення 16 сесії районної ради шостого скликання від 25 грудня 2012 року «Про створення Лубенського районного науково – методичного центру», виклавши додаток до нього в новій редакції (додається).
  2. Директору Лубенського районного методичного центру Шевченко Л.П. провести державну реєстрацію змін до установчих документів юридичної особи відповідно вимого чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю і комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                      Г.М. Угляниця

 

переглянути додаток до рішення