УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять друга сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                           від 24 квітня 2015 року

Про фінансово-господарську діяльність Лубенського

районного центру первинної медико - санітарної

допомоги, ефективність використання майна  та

виконання головним лікарем передбачених

Статутом центру та контрактом завдань

     Відповідно до пункту 20 статті 43, статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Кодексу Законів про працю України, рішення районної ради від 27.07.2012 р. «Про порядок призначення та звільнення керівників підприємств установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, Положення про контракт з керівником та типову форму контракту», та, враховуючи положення Статуту Лубенського районного центру ПМСД, затвердженого рішенням сесії районної ради від 05.08.2011 р. зі змінами, та пропозиції постійної комісії районної ради з питань економіки, підприємництва, зв’язку та управління комунальною власністю, районна рада

ВИРІШИЛА:

     1. Визнати роботу головного лікаря Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Сапи Анатолія Івановича по виконанню передбачених Статутом та контрактом завдань незадовільною.

2. Звільнити Сапу Анатолія Івановича з посади головного лікаря Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги                24 квітня 2015 року відповідно до пункту 8 статті 36 КЗпП України та достроково припинити дію контракту, укладеного 17 травня 2013 року між Лубенською районною радою та головним лікарем Сапою Анатолієм Івановичем.

3. Рекомендувати Лубенській районній державній адміністрації та звернутися до Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації розглянути питання щодо перебування на посаді начальника відділу охорони здоров’я Лубенської районної державної адміністрації Семистрок Тетяни Петрівни.

4. Передати матеріали роботи постійної комісії районної ради з питань економіки, підприємництва, зв’язку та управління комунальною власністю до правоохоронних органів з метою надання їм правової оцінки.

Голова районної ради                                                                    О.В. Темченко