УКРАЇНА

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять друга сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 24 квітня 2015 року

Про роботу Окіпського дошкільного

навчального закладу у 2015 році

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 16 Закону України «Про дошкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.1994 №228 «Про порядок створення, реорганізації та ліквідації навчально-виховних закладів», з метою забезпечення права дітей дошкільного віку, які проживають на території Окіпської сільської ради, на доступність здобуття дошкільної освіти, враховуючи протокол засідання комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення від 17 квітня 2015 року, районна рада

ВИРІШИЛА:

   1. Відновити роботу Окіпського дошкільного навчального закладу «Малятко» із сезонним перебуванням дітей з 15 травня 2015 року по                       31 жовтня 2015 року.

     2. Відділу освіти забезпечити проведення організаційних заходів по підготовці Окіпського дошкільного навчального закладу «Малятко» із сезонним перебуванням до роботи.

       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення і з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                                     О.В. Темченко