УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять друга сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                           від 24 квітня 2015 року

                                                                                  

Про хід виконання районної Програми

реалізації державної інформаційної

політики та фінансової підтримки

місцевих ЗМІ на 2011-2015 роки

     Відповідно до пункту 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про інформацію», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», з метою удосконалення системного підходу до інформаційного забезпечення населення району, створення сприятливих умов для задоволення конституційних прав громадян на інформацію та фінансової підтримки місцевих засобів масової інформації, співзасновниками яких є районна рада та районна державна адміністрація, районна рада

ВИРІШИЛА:

            1. Інформацію про хід виконання районної Програми реалізації державної інформаційної політики та фінансової підтримки місцевих ЗМІ на 2011-2015 роки взяти до відома.

            2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання районної Програми реалізації державної інформаційної політики та фінансової підтримки місцевих ЗМІ на 2011-2015 роки.

            3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування передбачити кошти в місцевих бюджетах для оплати послуг комунальних та інших ЗМІ району по висвітленню їх діяльності.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, етики та місцевого самоврядування.

Голова районної ради                                                                         О.В.Темченко