УКРАЇНА

 

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять друга сесія шостого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

                                                           від 24 квітня 2015 року

                    

Про прийняття майна закладів культури

до спільної власності територіальних

громад сіл району

       Відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 89 Бюджетного Кодексу України від 08 липня 2010 року № 2456-IV, Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», враховуючи вимоги передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», рішень сільських рад «Про передачу майна закладів культури у спільну власність територіальних громад сіл Лубенського району Полтавської області», з метою забезпечення утримання закладів культури та організації культурно - дозвіллєвої роботи на належному рівні

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти з 01 січня 2015 року у спільну власність територіальних громад сіл району, інтереси яких представляє Лубенська районна рада, майно (основні засоби, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи, матеріали, малоцінні та швидкозношувальні предмети тощо) закладів культури району (додаток 1).
  2. Прийняти з 01 січня 2015 року у спільну власність територіальних громад сіл району, інтереси яких представляє Лубенська районна рада, майно (будівлі та споруди) Засульського будинку культури, Солоницького клубу.
  3. Передати майно (основні засоби, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи, матеріали, малоцінні та швидкозношувальні предмети тощо) закладів культури району в оперативне управління відділу культури і туризму Лубенської районної державної адміністрації (додаток 2).
  4. Передати майно (будівлі та споруди) Засульського будинку культури, Солоницького клубу в оперативне управління відділу культури і туризму Лубенської районної державної адміністрації.
  5. Передати повноваження по прийняттю майна (основних засобів, нематеріальних активів, інших необоротних матеріальні активів, матеріалів, малоцінних та швидкозношувальних предметів тощо) закладів культури у спільну власність територіальних громад сіл району відділу культури і туризму Лубенської районної державної адміністрації.
  6. Рекомендувати відділу культури і туризму Лубенської районної державної адміністрації укласти з сільськими радами договори оренди будівель та споруд, в яких розміщені заклади культури.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв`язку та управління комунальним майном.

Голова районної ради                                                                     О.В. Темченко