Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Двадцять восьма сесія шостого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2014 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2014 рік, затвердженої рішенням районної 

ради від 27 грудня 2013 року із змінами

     Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

       1. Внести зміни до  розділу 5 Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2014 рік, затвердженої рішенням 22 сесії районної ради від 27 грудня 2013 року зі змінами, доповнивши пунктом 7 частину «Охорона здоров’я» та пунктом 3 частину  «Загальноосвітні навчальні заклади» розділу 5 «Основні заходи на 2014 рік в соціальній сфері району» пунктом 7. і пунктом 3. відповідно та змінити всього по розділу суму коштів (зміни додаються).

     2. Районній державній адміністрації забезпечити виконання Програми економічного і соціального розвитку району на 2014 рік із урахуванням цього рішення.

       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                       О.В. Темченко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку  Лубенського  району  на 2014 рік,  затвердженої рішенням  районної ради  від 27  грудня 2013 року із змінами".