Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Двадцять п’ята сесія шостого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2014 року

Про забезпечення сільського населення

екстреною медичною допомогою в

умовах реформування галузі охорони

здоров’я в районі

            Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» та«Про екстрену медичну допомогу», районна рада

ВИРІШИЛА:

    1. Районній державній адміністрації, в межах повноважень, здійснювати організаційні заходи щодо надання населенню району доступної та якісної екстреної медичної допомоги.

    2. Рекомендувати Станції екстреної медичної допомоги №3 м. Лубни Комунальної установи «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» забезпечити:

2.1. Надання населенню району доступної, безоплатної, своєчасної та якісної екстреної медичної допомоги відповідно до чинного законодавства України.

2.2. Медико-санітарний супровід масових заходів в районі.

2.3. Взаємодію з аварійно-рятувальними підрозділами органів виконавчої влади під час виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

2.4. Співпрацю з медичними працівниками Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги щодо дотримання медичних стандартів, локальних протоколів та етапності при наданні медичної допомоги

2.5. Взаємодію з виконавчими органами сільських рад з метою покращення надання населенню району екстреної медичної допомоги

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.  

Голова районної ради                                                                    О.В. Темченко