Проєкт

Лубенська районна рада

Полтавської області

____________________________________

РІШЕННЯ

від _______________ 2020 року

Про внесення змін до рішення районної

ради «Про затвердження мережі закладів

та установ освіти району та граничної кількості

штатних одиниць»

Відповідно до статі 43 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 66 Закону України «Про освіту», враховуючи Типові штатні нормативи загальноосвітніх навчальних закладів, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 № 1205 (зі змінами), Типові штатні нормативи дошкільних навчальних закладів, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 04.11.2010 № 1055, Типові штатні нормативи позашкільних навчальних закладів, затверджені наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 31.10.2012 № 1203 з метою забезпечення реалізації захисту конституційних прав громадян на одержання дошкільної, повної загальної середньої та позашкільної освіти, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення до сорокової сесії сьомого скликання від 12 листопада 2019 року «Про затвердження мережі закладів та установ освіти району та граничної кількості штатних одиниць» та викласти додаток 2 до нього у новій редакції (додається)
  2. Відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації забезпечити утримання навчальних закладів та установ освіти району та їх штатної чисельності в межах бюджетних призначень, що затверджуються районною радою щорічно.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                   Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки