Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

___________сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2019 року

Про призначення директора Лубенського

районного методичного центру

         Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування України», рішення тринадцятої сесії Лубенської районної ради шостого скликання від 27.07.2012 "Про Порядок призначення та звільнення керівників підприємств, установ, організацій, що належать до спільної власності територіальних громад сіл району, Положення про контракт з керівником та типову форму контракту", враховуючи положення наказу Міністерства освіти і науки України від 08.12.2012 №1119 "Про затвердження Положення про районний (міський) методичний кабінет (центр)", розглянувши подання райдержадміністрації, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Призначити на посаду директора Лубенського районного методичного центру Сердюк Світлану Олексіївну.
  2. Доручити голові Лубенської районної ради Угляниці Г.М. заключити контракт з директором Лубенського районного науково-методичного центру Сердюк Світланою Олексіївною терміном на 5 (п'ять) років.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії питань соціальної сфери та соціального захисту населення і з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю.

Голова районної ради                                                                 Г.М. Угляниця