Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 93, 101 Бюджетного Кодексу України, з метою забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Жданівського НВК, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти в 2019 році до районного бюджету із бюджету об’єднаної територіальної громади с. Сенча міжбюджетні трансферти у сумі 1980,00 гривень для забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  2. Прийняти в 2019 році до районного бюджету із бюджету об’єднаної територіальної громади с. Сенча міжбюджетні трансферти у сумі 6930,00 гривень для забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів Жданівського НВК.
  3. Голові районної ради Угляниці Г.М. укласти договори про передачу бюджетних трансфертів у 2019 році між районною та Сенчанською сільською радою.
  4. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                 Г.М.Угляниця

 

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення

___________________ сесії районної ради сьомого скликання

від ________________ 2018 року

з питання

«Про передачу в 2019 році бюджетних трансфертів з бюджету об’єднаної

територіальної громади с. Сенча Лохвицького району районному

бюджету Лубенського району на забезпечення безкоштовним

харчуванням учнів 1-4 класів

Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Жданівського НВК»

Забезпечення харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів Лубенського району за рахунок видатків відповідних місцевих бюджетів відповідно до статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» належить до власних повноважень виконавчих комітетів сільських рад.

Згідно із Бюджетним кодексом України (стаття 93) сільська рада може передати кошти на здійснення окремих видатків місцевих бюджетів районній раді у вигляді міжбюджетного трансферту відповідно до районного бюджету.

Сенчанською сільською радою прийнято рішення про передачу трансфертів до районного бюджету на загальну суму 8910 грн., в тому числі до Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1980 грн. та Жданівського НВК – 6930 грн.

В проекті рішення пропонується прийняти до районного бюджету в 2018 році міжбюджетні трансферти у сумі 8910 грн. на забезпечення безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Жданівського НВК.

Начальник фінансового управління

районної державної адміністрації                                              Є.О. Сірченко