Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статей 93, 101 Бюджетного Кодексу України, з метою забезпечення належного централізованого тимчасового зберігання архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до районного бюджету в 2019 році міжбюджетні трансферти у сумі 179246 гривень для централізованого тимчасового зберігання Лубенським районним трудовим архівом архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду (показники міжбюджетних трансфертів додаються).

2. Голові районної ради Угляниці Г.М. укласти договори про передачу бюджетних трансфертів у 2019 році між районною та Засульською сільською радою в строки визначені законодавством України.

  1. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                 Г.М.Угляниця

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення

________________ сесії районної ради сьомого скликання

від ___ грудня 2018 року

з питання

«Про передачу в 2019 році бюджетних трансфертів

З бюджету об’єднаної територіальної громади с.Засулля

на централізоване тимчасове зберігання архівних документів,

що не належать до Національного архівного фонду»

Забезпечення централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на відповідній території, та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, відповідно до статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» належить до власних повноважень виконавчих комітетів сільських рад.

Згідно із Бюджетним кодексом України (стаття 93) сільська рада може передати кошти на здійснення окремих видатків місцевих бюджетів районній раді у вигляді міжбюджетного трансферту відповідно до районного бюджету.

Засульською сільською радою прийнято рішення про передачу до районного бюджету міжбюджетних трансфертів у сумі 179246 гривень для централізованого тимчасового зберігання Лубенським районним трудовим архівом архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.

У проекті рішення пропонується прийняти до районного бюджету в 2019 році міжбюджетні трансферти у сумі 179246 гривень для централізованого тимчасового зберігання Лубенським районним трудовим архівом архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду.

Начальник фінансового

управління райдержадміністрації                                               Є.О. Сірченко