Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтей 93, 101 Бюджетного кодексу України, з метою належного утримання Лубенського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до районного бюджету в 2019 році міжбюджетні трансферти (іншу субвенцію) у сумі 215922 грн. на утримання Лубенського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

2. Голові районної ради Угляниці Г.М. укласти договір про передачу бюджетних трансфертів у 2019 році між Лубенською районною радою та Засульською сільською радою Лубенського району.

  1. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                                Г.М.Угляниця

 

 

Пояснювальна записка

до проекту рішення

____________ сесії районної ради сьомого скликання

від __________________ 2018 року

з питання

«Про передачу в 2019 році бюджетних трансфертів

з бюджету об’єднаної територіальної громади с. Засулля

на утримання Лубенського районного

центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді»

 

Вирішення питань щодо надання соціальних послуг для вразливих верств населення за рахунок видатків відповідних місцевих бюджетів відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» належить до делегованих повноважень виконавчих комітетів сільських рад.

Згідно із Бюджетним кодексом України (стаття 93) сільська рада може передати кошти на здійснення окремих видатків місцевих бюджетів районній раді у вигляді міжбюджетного трансферту відповідно до районного бюджету.

Засульською сільською радою прийнято рішення про передачу трансфертів до районного бюджету на загальну суму 215922 грн.

В проекті рішення пропонується прийняти до районного бюджету в 2019 році міжбюджетні трансферти у сумі 215922 грн. на утримання Лубенського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Начальник фінансового управління

районної державної адміністрації                                                      Є.О. Сірченко