Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

__________ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2018 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2018 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2018 рік, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії сьомого скликання від 22 грудня 2017 року:

у пункті «Основні завдання та заходи на 2018 рік» підрозділу 11.5. «Фізична культура і спорт» розділу 11. «Гуманітарна сфера» абзац десять викласти у новій редакції «будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям у опорному закладі «Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» – відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту – 1516,0 тис. грн. у тому числі: державний бюджет – 500,0 тис. грн., 1016,0 тис. грн. – місцевий бюджет (595,0 тис. грн. – обласний бюджет, 421,0 тис. грн. – бюджет сільської ради); протягом 2018 року»;

          підрозділ «Фізична культура та спорт» і пункт «Всього по району» розділу ІІ «Бюджет розвитку Лубенського району на 2018 рік» та підрозділ «Фізична культура і спорт» і пункт «РАЗОМ» розділу VI «Очікуване ресурсне забезпечення заходів, реалізація яких передбачається у 2018 році» викласти у новій редакції (додатки 1, 2).

  1. Районній державній адміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням цих змін.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економіки, транспорту, зв’язку, підприємництва та управління комунальною власністю; соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                 Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки