Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2018 року

Про внесення змін до рішення районної ради

«Про затвердження переліку закладів

культури базової мережі

районного рівня та їх граничної

штатної чисельності»

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», статті 24 Закону України «Про культуру», у зв’язку з прийнятим рішенням Сенчанською сільською радою Лохвицького району 10 квітня 2018 року «Про ініціювання передачі Шеківської бібліотеки, спільної власності територіальних громад Лубенського району, у комунальну власність Сенчанської сільської ради», районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до рішення районної ради «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності», виклавши додаток 2 до нього у новій редакції (додається).
  2. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити утримання закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної чисельності в межах бюджетних призначень, що затверджуються районною радою щорічно, з урахуванням цього рішення.

     3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                         Г.М.Угляниця