ПРОЕКТ

ЛУБЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

від _______________ 2017 року

Про внесення змін до Програми економічного

і соціального розвитку Лубенського району

на 2017 рік

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2017 рік, затвердженої рішенням дванадцятої сесії  сьомого скликання від 30 грудня 2016 року, а саме, пункт «Основні завдання та заходи на 2017 рік» підрозділу 11.1. «Охорона здоров’я»» розділу 11. «Гуманітарна сфера» доповнити абзацом двадцять сім «проведення капітального ремонту із заміною вікон та дверей ФАП с. Клепачі Калайдинцівської АЗПСМ Лубенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги – Лубенська райдержадміністрація – 71,8 тис. грн., в т.ч. 60,0 тис. грн. – обласний бюджет, 11,8 тис. грн. – сільський бюджет, протягом року».
  2. Доповнити  пунктом 11 підрозділ «Охорона здоров’я»  та викласти пункт «Всього» цього підрозділу і пункт «РАЗОМ» розділу ІV. «Очікуване ресурсне забезпечення заходів, реалізація яких передбачається у 2017 році» у новій редакції (додаток 1).
  3. Райдержадміністрації забезпечити виконання затвердженої Програми з урахуванням змін.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань економіки, підприємництва, транспорту, зв’язку та управління комунальною власністю; соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                     Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки