Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Двадцята сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2017 року

Про визначення розміру

часткового відшкодування

вартості путівки

 

 Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 3 Закону України «Про держану допомогу сім'ям з дітьми», статей 7, 8, 24 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»,  обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням двадцять восьмої сесії Полтавської обласної ради шостого скликання від 30.04.2015, рішення п'ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 26.04.2017 «Про внесення змін до рішення першого засідання двадцять восьмої сесії Полтавської обласної ради шостого скликання від 30 квітня 2015 року «Про обласну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2015-2019 роки »,

районна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Визначити розмір часткового відшкодування  вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються у сім'ях з дітьми, два прожиткові мінімуми встановлених для дитини від 6 до 18 років, але не більше 70% від вартості путівки.
  2. Відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Лубенської райдержадміністрації часткове відшкодування вартості путівки здійснювати відповідно до Порядку організації заходів з відшкодування частини вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються у сім'ях з дітьми, викладеного у новій редакції, відповідно до рішення п'ятнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 26.04.2017 «Про внесення змін до рішення першого засідання двадцять восьмої сесії Полтавської обласної ради шостого скликання від 30 квітня 2015 року «Про обласну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2015-2019 роки ».
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

 

Голова районної ради                                                                              Г.М. Угляниця