Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

 __________ сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2017 року

Про    присвоєння    звання

«Почесний громадянин Лубенщини»

       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Лубенщини», затвердженого рішенням 8 сесії районної ради 5 скликання від 05.01.2007 р., розглянувши подання Новооріхівської сільської ради, депутатської фракції Лубенської районної організації Радикальної Партії Олега Ляшка в Полтавській області, Лубенської районної організації всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна», та, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення, районна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Присвоїти посмертно звання «Почесний громадянин Лубенщини» за проявлені мужність і героїзм, високий професіоналізм та патріотизм, враховуючи заслуги перед Батьківщиною, народом України та громадою Лубенського району:

Лелеченку Олександру Григоровичу, який загинув виконуючи свій професійний і громадянський обов’язок під час ліквідації аварії на ЧАЕС.  

  1. Доручити виконавчому апарату районної ради виготовити диплом  відповідного зразка та передати до музейної експозиції Новооріхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка носить ім’я героя О.Г. Лелеченка.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

   

Голова районної ради                                                                     Г.М. Угляниця