Проект

Лубенська районна рада Полтавської області

_____________ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ___ ___________ 2017 року

 

Про внесення змін до рішення районної ради

"Про затвердження мережі навчальних закладів,

установ освіти району та граничної кількості штатних одиниць"

        Відповідно до статі 43 закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 14 Закону України „Про освіту”, враховуючи Положення про центральну та республіканську (Автономна Республіка Крим), обласні, Київську та Севастопольську міські, районні (міські) психолого-медико-педагогічні консультації, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України від 07.07.2004 N 569/38 (у редакції наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України від 23.06.2011 N 623/61), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 6 грудня 2011 р. за N1407/20145, з метою забезпечення реалізації захисту конституційних прав громадян на одержання освіти, районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення тринадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 18 січня 2017 року "Про затвердження мережі навчальних закладів, установ освіти району та граничної кількості штатних одиниць"  та викласти додаток 2 "Гранична кількість штатних одиниць навчальних закладів та установ освіти району" у новій редакції (додається).
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                   Г.М. Угляниця

 

Переглянути додатки