проект

Лубенська районна рада

 

Р І Ш Е Н Н Я

від _____________________ 2017 року

 

Про затвердження тимчасового

порядку видалення дерев, кущів,

багаторічних та інших зелених

насаджень за межами населених

пунктів на території Лубенського району

 

            Відповідно до статті 29, ч.2 ст.43  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України № 545/2016 «Про першочергові заходи з розвитку місцевого самоврядування в Україні на 2017 рік» та з метою здійснення заходів, спрямованих на ефективне виконання районною державною адміністрацією делегованих повноважень, наданих радою, розглянувши подання районної державної адміністрації, районна рада

 

                                                           ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити тимчасовий порядок видалення дерев, кущів, багаторічних та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Лубенського району до законодавчого врегулювання зазначеного питання  (додається).
  2. Організацію виконання тимчасового порядку видалення дерев, кущів, багаторічних та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Лубенського району покласти на райдержадміністрацію.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісії районної ради з питань  земельних відносин, екології та раціонального природокористування.

Голова районної ради                                                       Г.М.Угляниця

 

Переглянути  додатки