Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Восьма сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від _______________ 2016 року

Про реорганізацію Шершнівської

загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

у Шершнівську загальноосвітню школу

І ступеня Лубенської районної ради Полтавської області

                Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування України», пункту 6 статті 11 Закону України "Про загальну середню освіту", постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.1994 № 228 "Про порядок створення, реорганізації та ліквідації навчально-виховних закладів", враховуючи протокол засідання комісії з питань соціальної сфери та соціального захисту населення від 21 липня 2016 року, районна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Реорганізувати Шершнівську загальноосвітнью школу І-ІІ ступенів Лубенської районної ради Полтавської області шляхом перейменування у Шершнівську загальноосвітню школу І ступеня Лубенської районної ради Полтавської області.

                2.Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації забезпечити дотримання трудового законодавства під час реорганізації Шершнівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у Шершнівську загальноосвітню школу І ступеня.

                3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

 

Голова районної ради                                                                                                       Г.М. Угляниця