Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Тридцять друга сесія шостого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2015 року

Про затвердження переліку

закладів культури базової мережі

районного рівня та їх граничної

штатної чисельності

            Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 24 Закону України «Про культуру», враховуючи типові штатні нормативи клубних закладів, затверджені наказом Міністерства культури України від 20.09.2011 № 767/16-11, у зв’язку з набуттям з 01.01.2015 чинності Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин» районна рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити перелік закладів культури базової мережі районного рівня з 01 квітня 2015 року (додаток 1).

2. Затвердити граничну штатну чисельність закладів культури базової мережі районного рівня з 01 квітня 2015 року (додаток 2).

          3. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради, від 17 лютого 2012 року «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності».

           4. Відділу культури і туризму районної державної адміністрації забезпечити утримання закладів культури базової мережі районного рівня та їх граничної штатної чисельності в межах бюджетних призначень, що затверджуються районною радою щорічно, з урахуванням цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної сфери та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                                     О.В.Темченко

 

  Переглянути  додатки до прокту рішення районної ради " Про затвердження переліку  закладів культури базової мережі  районного рівня та їх граничної  штатної чисельності"