Проект

Лубенська районна рада

Полтавської області

Тридцять друга сесія шостого скликання

РІШЕННЯ

від ________________ 2015 року

Про внесення змін до рішення

районної ради від 18 липня 2014 року

«Про передачу в 2015 році бюджетних

трансфертів Лубенській міській раді

на надання послуг із соціальної

реабілітації дітей-інвалідів,

які проживають на території району»

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статтей 89, 93, 101 Бюджетного кодексу України, з метою приведення у відповідність до Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин» від 28 грудня 2014 року № 79-VIII, районна рада 

ВИРІШИЛА:

1. Внести до пункту 1 рішення двадцять шостої сесії районної ради шостого скликання від 18 липня 2014 року «Про передачу в 2015 році бюджетних трансфертів Лубенській міській раді на надання послуг із соціальної реабілітації дітей-інвалідів, які проживають на території району» зміни, виклавши пункт 1 у такій редакції:

«1. Передати у 2015 році Лубенській міській раді бюджетні трансферти у сумі 65628 грн. на надання послуг із соціальної реабілітації дітей-інвалідів, які проживають на території району, Лубенським міським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів виконавчого комітету Лубенської міської ради.».

2. Організацію виконання цього рішення покласти на фінансове управління районної державної адміністрації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету та фінансів.

Голова районної ради                                                           О.В. Темченко

 

Переглянути додатки до проекту рішення "Про внесення змін до рішення  районної ради  від 18 липня 2014 року " Про передачу в 2015 році бюджетних трансфертів Лубенській міській раді  на надання посмлуг із соціальної реабілітації  дітей-інвалідів, які проживають на території району".