Надрукувати


день вшанування
    Щорічно українці відзначають цей день як день пам’яті тих, хто чесно виконував свій військовий обов’язок у локальних збройних конфліктах. Сьогодні, ми віддаємо шану учасникам бойових дій на території інших держав та відзначаємо 35- ту річницю виведення радянських військ з Республіки Афганістан.
    Афганська війна – трагічна сторінка історії. Ця кривава війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей. За тридев’ять земель від рідної землі змушені були воювати сотні тисяч українців, проливаючи кров за примарні ідеї російсько-радянської імперії.


    Афганістан став найбільш болючою сторінкою серед них. За 10 років десятки тисяч українців пройшли через справжнє пекло. Тисячі загиблих, десятки тисяч постраждалих і величезна трагедія для всього світу.
    У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу та вшануємо всіх живих і низько вклоняємось батькам і родинам загиблих.
    На жаль, українцям знову доводиться відчувати руйнівний відбиток війни.
    Велика шана тим ветеранам локальних збройних конфліктів, які наразі використовують свій бойовий досвід для захисту України від російських загарбників.
    Не забуваємо й тих, хто у вічності!
    Світла пам’ять Героям, які віддали життя за свою державу в російсько-українській війні з 2014 року.🙏🙏🙏

Низький уклін батькам і матерям, які виховали синів – Героїв!
Уклін – живим, полеглим - слава!