Надрукувати
IMG 2924Що може бути приємніше, ніж дитячі посмішки та веселий сміх. Це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. А з’являються вони тільки від щирої дитячої радості і гарного настрою.IMG 2925
Діти – це цвіт Землі,майбутнє нашої Української держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб,безмежна радість і щастя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу.
Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.
IMG 2926Депутатський корпус Лубенської районної ради постійно піклується про сім′ї з дітьми, які потребують підтримки, перш за все з багатодітних родин. Так нехай же, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим.14
Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого майбутнього. Тому зичу якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів. Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!
З повагою,
голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО
IMG 292715IMG 2928unnamed 10unnamed 14unnamed 25unnamed 23