20 лютого фотоДень Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні – відважних співвітчизників, які ціною власного життя дали можливість Україні бути незалежною, демократичною, відкритою світові державою та самим творити своє майбутнє.

         Подвиги Героїв Небесної Сотні – це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. Це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе бодай маленьку, але відповідальність, навчилися бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

         Сьогодні як ніколи раніше, ми маємо бути об’єднаними навколо спільних цінностей та ідеалів, вірити, що жертви були не марні і берегти пам’ять про тих, хто загинув, виборюючи для нас незалежність.

         Слава живим героям і світла пам'ять тим, хто відійшов у вічність!  

                   Слава Українському народові!