Надрукувати
На зображенні може бути: 3 людини та текст «наша дума, наша пiCHя не вмре, не загине... Om ge, люде, наша слава, слава украйни!»Голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, 29 грудня взяла участь у святкуванні двадцятої річниці введення в експлуатацію нової будівлі Калайдинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені генерал-майора Ф.Д. Рубцова.На зображенні може бути: 1 особа
Ювілей школи - це завжди зворушлива та пам'ятна подія, що торкає найтонші струни душі колишніх і сучасних випускників, педагогів - молодих і тих, що вже на заслуженому відпочинку.
На святкове зібрання завітало багато гостей: голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутат Полтавської обласної ради Василь Стасовський, голова Лубенської районної державної адміністрації Сергій Сіряченко, голова Лубенської міської ради Олександр Грицаєнко, голова Лубенської районної ради (1998 - 2006 років), депутат Лубенської районної ради 8 скликання Віктор Алєксєєнко та голова Лубенської районної ради (2010-2014 років) Олексій Дядечко.
Директор школи Сергій Мисник провів для гостей екскурсію по школі, запросив до шкільного музею, а учнівський та педагогічний колективи підготували святковий концерт.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоять