12 грудня Україна відзначає День Сухопутних військ України. Це наймогутніший і найчисельніший вид Збройних Сил України. Вони мають на озброєнні танки, бойові машини піхоти, бронетранспортери, артилерію різної потужності та призначення, протитанкові ракетні комплекси, зенітні ракетні комплекси, засоби управління, автоматичну стрілецьку зброю. До складу Сухопутних військ Збройних Сил України також входять військово-навчальні заклади.
Привітала військових заступник голови Лубенської районної ради Оксана Цимбал та наголосила, що це свято сильних і мужніх людей, патріотів своєї країни. Побажала міцного здоров’я та мирного неба.
За сумлінне виконання завдань, пов’язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності держави, вірність військовій присязі службового обов'язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України заступник голови вручила подяку Полтавської обласної ради підполковнику Збройних Сил України, командиру військової частини А 1499 Блажку Анатолію Степановичу.
  На зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та військова форма