264673385 275107491244584 5609125896977871795 nШановні колеги, депутати всіх рівнів, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!
З нагоди Дня місцевого самоврядування сердечно вітаю усіх, кому громада висловила свою довіру, наділивши самоврядними повноваженнями, хто працює в органах місцевого самоврядування Лубенщини. Завдяки спільним зусиллям кожного з Вас здійснюється народовладдя в Україні - як нерозривний зв'язок між владою та народом.
Попри всі складнощі сьогодення можна з упевненістю сказати: місцеве самоврядування це важлива самостійна гілка влади, що захищає і представляє інтереси кожної людини, не тільки сформувалася, а є визначальною в розбудові нашої держави.
Минув рік після виборів до місцевих рад, рік випробувань та балансування між реаліями і законодавчими викликами. Яким він був? Зрозуміло, непростим, і певною мірою непередбачуваним, адже після виборів у новому форматі, довелося організовувати роботу теж з урахуванням змін у законодавстві, зазвичай не до кінця виписаних. Словом, ми зіткнулися з безліччю викликів: юридичних, фінансових, організаційно-господарських, до яких додалися виключно життєві питання, з якими постійно звертаються громадяни. Ми вболіваємо за те, щоб людям жилося краще і намагаємося своєю роботою, своєю позицією хоча б трохи змінити життя людей. Переконана, що наш Лубенський район – регіон, який має право на прекрасні перспективи, як і кожна громада в ньому. Ясна річ, ми очікуємо, що будуть зміни до законодавства для подальшого проходження децентралізаційних процесів, відповідно, матимемо чіткіше розуміння подальшої організації роботи, ефективного державного управління та впорядкування роботи різних самоврядних органів, які функціонують на території району. Успіх залежить від об’єднання зусиль, чіткої позиції і спільного руху усіх гілок влади до визначених цілей.
Бажаю працівникам органів місцевого самоврядування берегти цю людську довіру та виправдовувати її у щоденній – такій відповідальній роботі. Щиро вітаю усіх колег зі святом, бажаю наснаги у роботі на користь жителів громад, міцного здоров’я та родинного тепла.
З повагою
Голова Лубенської районної ради Тетяна КАЧАНЕНКО