Прокураткра

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Лубенської районної ради  прийміть привітання з професійним святом - Днем працівників прокуратури України!


Сьогодні на органи прокуратури покладаються надзвичайно важливі завдання, головне з яких повернути довіру суспільства до роботи правоохоронної системи.


Бажаю Вам усім успіхів у роботі, професійного довголіття, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі.


На шляху реформування, який ми зараз проходимо, прокуратура має стати надійним фундаментом побудови правової європейської держави – України.

Від Вас та Вашої роботи великою мірою залежить збереження у нашому регіоні стабільності, злагоди та спокою, а також дотримання прав і свобод кожного громадянина.


Нехай Ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян.


У цей день ще раз від щирого серця бажаю усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров`я, впевненості в завтрашньому дні, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої держави!

З повагою,

голова Лубенської районної ради                              Тетяна КАЧАНЕНКО