grytsayenko
Шановний Олександре Петровичу !
Прийміть найкращі привітання з днем народження!
Від щирого серця хочемо побажати Вам успішної діяльності в управлінні містом! Ми говоримо Вам «дякуємо» за щоденну працю на благо Лубенського краю!
Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі міста – відповідально особливо. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Це питання розвитку Лубенщини, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного його жителя, без вміння його почути, зрозуміти і підтримати.
Тепло і затишок родинної оселі нехай надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.
Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.
Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а гарний настрій додає наснаги на професійній ниві.
З повагою,
голова Лубенської районної ради                                                Тетяна КАЧАНЕНКО
Депутатський корпус районної ради