туризм Шановні працівники туристичної  сфери!

 Жителі та гості Лубенського  району!

 

 Прийміть щирі вітання з нагоди  Всесвітнього дня туризму та Дня   туризму в Україні. Це свято не лише   працівників туристичної сфери, але і   всіх тих, кого ваблять близькі й далекі   мандрівки, активний і змістовний   відпочинок.

Природне бажання людей подорожувати й пізнавати світ сприяло виникненню однієї з найбільш ефективних та прибуткових галузей — туристичної. Наш край з його неповторними краєвидами, багатою історико-культурною спадщиною, неоціненними рекреаційними ресурсами та привітними і гостинними людьми, має всі умови для успішного розвитку туристичної індустрії.

Аби туризм набув більшого динамізму у своєму розвитку, став взаємовигідним і для туристів, і для туристичної індустрії, і для району необхідно продовжувати наполегливо працювати. Наш неповторний край вартий того, щоб відкрити всьому світові свої унікальні природні багатства, самобутність історії, культури, народних звичаїв і традицій.

Саме ви, працівники туристичної сфери, значною мірою впливаєте на імідж нашого району на всеукраїнському рівні. Тож бажаємо вам успіхів у всіх справах і починаннях, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної творчої наснаги та нових  звершень  задля процвітання Лубенського району.

З повагою,

голова Лубенської районної ради                           Тетяна Качаненко

Депутатський корпус районної ради