242211503 227659272656073 5882280141388961892 nВітаємо Вас зі знаменною датою —78-ю річницею визволення Лубенського району у Другій світовій війні від нацистських окупантів.
Визволення – це священна дата, яка непідвладна часу. Минають роки, і все далі в історію відходять ті чорні дні, але пам’ять про воїнів, які захищали наш край потрібно берегти і передавати наступним поколінням.
Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів.
Честь і шана ветеранам – визволителям рідної землі. Завдяки вашому подвигу ми отримали змогу жити у незалежній державі, а ваша мужність зберігається в нових поколіннях українського народу. Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.
Тож бажаємо всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям Лубенського району добра, миру і злагоди, міцного здоров’я, поваги та любові рідних, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідного краю та зміцнення нашого Лубенського району. Нехай мир і добро ніколи не покидають нашу землю.
З глибокою повагою
голова Лубенської районної ради                                                                                             Тетяна Качаненко
Депутатський корпус районної ради