підприємцяШановні підприємці Лубенського району!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем підприємця!

         Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проекти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки. Підприємці вносять істотний внесок як у підвищення якості життя громадян, так і в розвиток економіки країни.

         Тому у цей день ми віддаємо належне праці людей, які з великим завзяттям і наполегливістю, з власної ініціативи і з справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір, проявляють себе в різних сферах нашого життя.

         Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою, тому як ви – підприємці, вносите значний внесок у поповнення бюджету, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, берете участь в благодійних акціях.

         На вас покладаються великі надії. І ваша активна, зацікавлена ​​позиція, прагнення об’єднувати зусилля для створення нового – найкраща запорука успіху.

         У день підприємця бажаємо вам радості і щасливого життя. Бажаємо швидко знаходити всі життєво важливі рішення і стрімко розвивати свою власну справу. Нехай менше трапляється невдач, а все, про що планується і про що мріється, здійснюється. Бажаємо натхнення, терпіння, рішучості і сміливості, нових досягнень! Нехай удача розпорядиться правильно і справедливо!

Нехай життя приносить чудовий настрій і радує вас! Миру і добра!

З повагою,

голова Лубенської районної ради                                                        Тетяна Качаненко

Депутатський корпус районної ради