У серці кожного з нас Україна – серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності у символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення – наш обов’язок.
30 років тому народилася наша держава. Для кожного з нас вона починається з рідного краю. Незалежно від того, де ми живемо, ким працюємо, – всіх нас об’єднує єдина любов до України.
«Україна – це наша мова, наша культура, наші традиції. І все це нам треба берегти, аби бути нацією. Україна живе в серці кожного з нас».
З нагоди Дня Державного Прапора та 30 – річчя Незалежності України в Лубенській районній раді відбулося урочисте відкриття Дошки Пошани Лубенського району. Не випадково, що в день свята ми віншуємо представників різних галузей господарства. Саме на них рівняється Лубенщина. Керівники області та Лубенщини не тільки привітали всіх із найбільшим державним святом, а й вручили Подяки Полтавської обласної ради, грамоти та подяки Лубенської районної ради. Пам′ятні дипломи отримали лубенці, чиї імена занесені на районну Дошку Пошани.
Виставка «Яблуневий Спас прийшов до нас», викликала неабиякий інтерес у охочих насолодитися щедрими дарами природи Лубенщини.