звяз  Вітаємо особовий склад військ зв’язку з професійним святом, яке стало символом вшанування славних бойових і трудових традицій людей, героїзм і мужність яких збагачують історію чисельних колективів зв’язківців України.

         День військ зв’язку Україна відзначає 8 серпня і це свято є поєднанням історії і сучасності, свідченням заслуг та оцінки праці багатьох поколінь професіоналів військового зв’язку, їх ролі у забезпеченні обороноздатності України.

         Завдання, які ставляться перед військами зв’язку сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають від особового складу високого професіоналізму, організованості та дисципліни. Тому бойова готовність з’єднань, частин та установ зв’язку повинна бути на порядок вище готовності військ, яких вони забезпечують, а військові колективи зв’язківців у будь-який час, за будь-яких умов зобов’язані забезпечити зв’язок і стати на захист своєї держави.

         З нагоди свята висловлюємо глибоку шану і вдячність ветеранам військ зв’язку, працівникам Збройних Сил України та членам сімей військовослужбовців, усім тим, хто своєю працею піднімає авторитет і помножує традиції військ зв’язку. Добра вам, злагоди й оптимізму, здоров’я та родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності.

З повагою,

Голова Лубенської районної ради                                       Тетяна Качаненко

Депутатський корпус районної ради