2020 конкурс

 

Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля», спільно з Благодійним фондом «Центр суспільних ініціатив» за підтримки Лубенської міської ради у Полтавській області, прийняли рішення провести в рамках ІІІ-го Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди».

До участі в конкурсі запрошуються діти вікових категорій: молодшої групи з 6-12 років та старшої групи 13-18 років, взяти участь у конкурсі малюнку на чорнобильську тематику. Роботи приймаються до 14 грудня 2020 р. включно.

 

Шановні друзі! Через запровадження в Україні жорсткого карантину, навесні 2020 року було унеможливлено проведення ІІІ-го Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» у м. Лубни Полтавської області, у рамках якого були заплановані поетичний конкурс «Поезія катастрофи» та конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди».

Мета проведення заходу – вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, виховання у молоді патріотичного почуття, увіковічнення подвигу чорнобильців-ліквідаторів, а також популяризація міста Лубни у маштабах України та за її межами. Тому напередодні Дня вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи – 14 грудня, у нинішніх умовах, з причини перебування Полтавської області та м. Лубни у «червоній зоні» карантину, ми, засновники вищевказаного фестивалю, а саме: Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля», Благодійний фонд «Центр суспільних ініціатив», за підтримки Лубенської міської ради у Полтавській області, прийняли рішення провести у рамках ІІІ-го Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» лише конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди». Запрошуємо дітей вікових категорій: молодшої групи з 6-12 років та старшої групи 13-18 років взяти участь у конкурсі малюнку на чорнобильську тематику. Роботи виконуються у довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби) у форматі А-3. Роботи іншого формату розглядатися не будуть. У нижньому куті, на етикетці розміром 8х4 см, зазначається назва роботи у друкованому вигляді, а також прізвище, ім’я та вік автора, назва навчального закладу, населений пункт. Етикетка не повинна закривати малюнка. На зворотньому боці малюнка зазначити контактний телефон класного керівника. Роботи приймаються до 14 грудня 2020 р. включно. Надіслані на конкурс малюнки не повертаються.

Учасники конкурсу будуть відзначені дипломами, переможці - призами. Результати конкурсу дитячого малюнку «Чорні крила біди» будуть визначені до кінця 2020 року та оприлюднені на сайті Лубенської міської ради та на сайті «Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля».

Адреса оргкомітету: Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля» проспект Володимирський,12, м. Лубни, Полтавська обл. 37500 контактний телефон: +380668163469 е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Лубенська міська громадська

    організація інвалідів

    «Ветерани Чорнобиля»,

     Благодійний фонд

    «Центр суспільних ініціатив»,

    за підтримки Лубенської міської ради