Надрукувати

 

dsc0139322 жовтня відбулася 46 сесія районної ради. Останнє пленарне засідання районної ради 7 скликання розпочалося зі звернення Григорія Угляниці, голови районної ради, до колег-депутатів. Він подякував їм за злагоджену роботу, наголосивши, що депутатський корпус працював демократично, чесно та прозоро. Кожен висловлював власну позицію, доводив своє бачення ситуації, залишаючись твердим у переконаннях та поглядах, рішеннях за які доводилось голосувати.   Григорій Угляниця наголосив, що не шкодує ні про одне прийняте рішення, але вважає, що не зовсім раціонально було потрачено кошти на ремонт меморіалу «Голодомор – 33». Він висловив переконання, що кожен, кого об’єднала депутатська діяльність, збереже добрі стосунки, незважаючи на політичні переконання, бо головне – це людяність. Подякував очільник районної ради 7 скликання і сільським головам за плідну співпрацю, плече, яке керівники органів місцевого самоврядування, розуміючи важливість ситуації, постійно підставляли районному бюджету, допомагаючи вирішувати питання безперебійного функціонування галузей освіти, культури, медицини.

dsc01405

Депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять покійного депутата районної ради Василя Куксаня, який, не добувши каденції, пішов у небуття.

Проінформував Григорій Угляниця і про отриману відповідь на депутатське звернення, апельоване до Народного депутата Анастасії Ляшенко щодо потреби підтримки коштами державного бюджету закладів соціальної сфери, зокрема освітніх, з метою проведення протиепідеміологічних заходів, убезпечення населення, молоді від коронавірусної хвороби. Наразі дану проблему порушено Народним депутатом перед прем’єр-міністром Шмигалем Д.А.

Питання порядку денного депутати розглянули оперативно. Так рішенням 46 сесії районної ради було   внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2020 рік; внесено зміни до показників районного бюджету Лубенського району на 2020 рік; передано бюджетну установу Жданівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Лубенської районної ради Полтавської області та майно; затверджено звіт про виконання фінансового плану за ІІ квартал 2020 року КНП «Лубенського районного центру ПМСД; затверджено ліквідаційний баланс комунального підприємства Лубенської районної ради Полтавської області «Вектор»; затверджено розпорядження голови районної ради.

По закінченню пленарного засідання депутатський корпус, сільські голови, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, виконавчий апарат районної ради сфотографувались на згадку.