20201 і будутьМіністерство культури та інформаційної політики України презентувало на своїй сторінці у Facebook офіційний тизер серіалу, який створюється за мотивами роману Анатолія Дімарова «І будуть люди».

Серіал побудований у формі саги, події відбуваються на Полтавщині в буремні часи ХХ століття: перша світова війна, революція, прихід радянської влади. Справжня епічна драма складається з 12 епізодів, 12 основних героїв, 12 непересічних доль. Кожен з героїв по-своєму зустрів ці зміни, з точки зору своєї правди, але всіх їх об’єднувало одне - бажання жити, любити і знайти своє місце у новому вимірі історії. Прем’єрний показ фільму відбудеться на каналі СТБ уже цієї осені.    

20203 ібудуть люди                                                                 

Шановні наші користувачі! Ми пропонуємо вам, перш ніж переглянути серіал, долучитися до творчості нашого земляка (який народився на хуторі Гараськи на Миргородщині) та прочитати трилогію. До вашого відома: роман Анатолія Дімарова «І будуть люди» побачив світ 1964 року. Після його виходу, автора оголосили антирадянщиком, антисемітом, а секретар ЦК КПУ з ідеології В. Маланчук пообіцяв, що той ще «походить у чорному тілі». Так і сталося – п’ять років письменника не друкували. І ось 1982 р. автор отримує Шевченківську премію за останню, третю частину цього твору, який має назву «Біль і гнів».

2020 ів буд.люд

Книгу сьогодні не віднайдеш у жодній книгарні, її можна знайти тільки в бібліотеці. Тож завітайте до абонементу центральної районної бібліотеки ім. В. Малика, оберіть роман Анатолія Дімарова «І будуть люди» для домашнього читання. Повірте, твір вартий нашої уваги!

Переглянути тизер можна за посиланням:

https://detector.media/production/article/178395/2020-07-01-stb-prezentuvav-tizer-serialu-i-budut-lyudi-virobnitstva-filmua-video/