2020 здоровя1Сучасний стрімкий світ відкриває перед нами великі можливості. Ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитись, потурбуватись про себе, про своє здоров’я. Лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю і лише здорова людина приносить користь суспільству.

   Нещодавно Світлана Чупайда, бібліотекарка Л-Ромоданівської сільської бібліотеки, для користувачів юнацького віку провела інформаційний мікс «Здоров’я - це скарб, цінуй його». Вона розповіла про згубні наслідки шкідливих звичок, а саме: тютюнопаління, вживання наркотичних засобів. Наше здоров’я у наших руках, тільки від нас залежить, яким воно буде протягом життя. Тож потрібно приділяти велику увагу здоров’ю з дитячих літ і не стати на згубний шлях. Кожного дня все більше сучасної молоді обирають здоровий спосіб життя, спрямовують зусилля на збереження та зміцнення свого фізичного гарту.

 

На зустріч була запрошена фельдшерка Надія Мешко, яка розповіла присутнім про здоровий спосіб життя, та, безперечно, зупинилася на питанні коронавірусу. Ознайомила з ситуацією COVID -19 у світі та в Україні, наголосила про карантинні обмеження в даний час, дала поради, як уберегти себе від цієї недуги.

    Насамкінець бібліотекарка звернулася до присутніх з побажанням: берегти себе і свій організм, радіти життю, набувати гарних звичок, привчати себе до активного проведення вільного часу, використати літні канікули для загартування та зміцнення імунітету.