20 рибалкиУ  2 неділю липня  наша держава  відзначає професійне свято працівників рибного господарства України – День рибалки!

Любителі риболовлі завжди знають свою справу,  знаходять в ній величезний відпочинок для душі і заряд бадьорості для тіла.

Але багато людей займаються риболовлею професійно. Робота для професійних рибалок - це не проста праця. Вона часто пов’язана з прямими ризиками і навіть, в нашій сучасності, при досить розвинених технологіях вилову, ніхто не може дати гарантій, що все пройде добре.

В наші дні рибальство є досить великою галуззю промисловості, при цьому, вона включає не лише лов риби, з метою її споживання, але також і для виробництва риб`ячого жиру.

Тож вітаємо з Днем рибалки не лише тих, хто присвятив своє життя риболовлі, для кого вона є професією, але також і тих, для кого риболовля − азартне хобі і спорт.

Нехай не тільки в цей день, а і в будь-який, літній або зимовий, Вас чекає удача і добрий кльов. Бажаємо великої риби і хороших попутників, надійної наживки і, звичайно, нехай рибалка приносить лише задоволення. Зі святом!

 

                                                  Голова районної ради                                                            Г.М.Угляниця