2020 PicsArt 01 31 07.35.50   

   30 січня виповнюється 90 років з дня народження найславнішого українського казкаря Всеволода Нестайка. Вже багато років його книги лідирують серед запитів читачів в бібліотеці. Важко сказати, що робить твори Всеволода Нестайка геніальними. Мабуть, щось магічне живе на сторінках його творів і притягує до себе читачів. Своїм веселими, дотепними, мудрими казками й повістями Нестайко радує, веселить і повчає.

    На передодні цієї дати Людмила Ревуцька бібліотекарВовчицької сільської книгозбірні разом з учнями 4 класу школи- інтернату здійснила казкову мандрівку «Сонячна усмішка в казковому світі». Під час мандрівки діти подорожували дивовижною країною Сонячних Зайчиків та знайомилися з її мешканцями, які завжди перемагають морок,так само як і добро завжди перемагає зло. Завітали до веселих, дотепних учнів лісової школи з ведмежою мовою викладання- зайчика, їжачка та їх однокласників.

 

Діти мали можливість більш детально познайомитися з творчістю Всеволода Нестайка переглянувши книжкову виставку «У гості до Всеволода Нестайка»та взяти книги для читання.