булатець 3

16 листопада мешканці села Вищий Булатець відзначили День села, фактично  підвівши  риску у святкуванні Днів сіл в районі, які впродовж останніх місяців вирували  в   населених пунктах Лубенщини.  У Булатці теж було гарно, святкували тут  з піснею, танцями, дружніми привітання і щиросердними побажаннями на майбутнє.  Говорили і про здобутки в громаді, і про  наполегливу працю кожного та бажання змінювати село на краще, без яких результатів не буде, і нехай шлях не простий, але перспективний  за умови діяти злагоджено та згуртовано.   

булатець4

Щирі слова вітань на адресу громаді  сказав і голова районної ради Григорій Угляниця, подякувавши людям за працю,  наголосивши, що  шлях  вирішення проблем більш результативніший, коли є підтримка на державному рівні, тому  відстоюючи інтереси селян, звернувся до  народного депутата по 148 виборчому округу  Ляшенко А.О. щодо порушення на державному рівні питань щодо перевезення пільгових категорій громадян, забезпечення лікування хворих на цукровий діабет,  сподіваючись, що  проблеми лубенців, актіальні для всієї України,   буде озвучено і вони знайдуть підтримку у вищих органах влади.  А ще  керівник, користуючись нагодою, привітав селян з Днем працівників сільського господарства, бо хто ж як не селяни знають, що таке труд на землі і якою ціною дається хліб на столі.

булатець5

Селяни активно святкавали, спілкувались та раділи можливості  зібратись дружно, поговорити щиро, насміятись від душі, бо цього найбільше не вистачає тим, хто постійно в наполегливій праці, турботах та клопотах. Тож нехай у  гарного села Вищий Булатець буде все гаразд,  хай славлять село його люди, кращі традиції зберігає молодь!